След двата филма за Професия: стриптийзьор Чанинг Тейтъм със сигурност се

...
След двата филма за Професия: стриптийзьор Чанинг Тейтъм със сигурност се
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм пак влиза в ролята на стриптийзьор

След двата кино лентата за  " Професия: стриптийзьор " Чанинг Тейтъм сигурно се е сдобил с още повече почитатели, тъй като не са доста хората, които биха отказали да го гледат по какъв начин танцува без тениска.

Но все пак изминаха над пет години от втория филм, който се завъртя по кината през 2015 година Добрата вест за всички почитатели на филмите (и Тейтъм, схваща се) е, че се задава и трети.

Чанинг Тейтъм още веднъж ще влезе в основната роля, тази на Майк Лейн. Стивън Содърбърг ще режисира, а Рейд Каролин ще напише сюжета. Иначе казано, тримата виновни за триумфа на първия филм (вторият бе режисиран от Грегъри Джейкъбс) ще се завърнат.
          View this post on Instagram                      

Към момента знаем, че заглавието на кино лентата е Magic Mike`s Last Dance, което ни подсказва, че това може да се окаже и последния филм за Майк, само че пък може и да бъдат сложени основите на нещо ново. Не е ясно дали филмът ще се завърти по кината за някакъв интервал от време, само че е несъмнено, че ще бъде пуснат в HBO Max.

От Deadline разбираме, че първите два кино лентата са спечелили общо над 300 милиона $ в бокс офиса. Не се знае по кое време се чака да стартират фотосите на Magic Mike`s Last Dance, само че сме сигурни, че Чанинг Тейтъм ще го оповести с някоя фотография без горнище.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР